Kövess minket:
Eseménynaptár
2019. november
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Összes esemény ›

Főoldal / Hírek / Van párbeszéd a felek között – szakmai konferencia a versenyképesség erősítéséért

Van párbeszéd a felek között – szakmai konferencia a versenyképesség erősítéséért

2019. október 30.

A szekszárdi Művészetek Házában került sor arra a konferenciára, amelyet a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal szervezett, de az NSZFH munkatársai mellett Centrumunk vezetői is előadóként jelentek meg. A fő cél, hogy egy-egy ilyen rendezvénnyel tovább erősödjön a kapcsolat a gazdálkodó szervezetek, valamint a velük szoros kapcsolatban álló szakképző intézmény, így a Szekszárdi Szakképzési Centrum között.

A GINOP-6.1.7-17-2018-00001 azonosító számú, „Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok és nagyvállalatok munkavállalói számára indított képzések szakmai támogató programja" című kiemelt projekt keretében szervezett őszi rendezvénysorozat szekszárdi állomásán számos szekszárdi és Tolna megyei vállalkozó megjelent és sok cég is képviseltette magát. A rendezvény célja, hogy erősítse a cégek versenyképességét úgy, hogy mélyíti a párbeszédet, a kapcsolatot a képző intézmény – mint például a Szekszárdi Szakképzési Centrum – valamint a gazdálkodó szervezetek között.

Dömötör Csaba, a Szekszárdi Szakképzési Centrum kancellárja előadásában kifejtette, a Centrum nagyon jó kapcsolatot ápol a gazdálkodó szervezetekkel, képzési profilját pedig úgy alakítja, változtatja, hogy az mindig megfeleljen a piac igényeinek – amelyeket ki más fogalmazhatna meg jobban, mint annak képviselői: az abban dolgozó vállalkozók, cégvezetők. A kancellár elmondta, több jelentős vállalattal, mint például a bonyhádi Schaefer-Oesterle Kft., vagy a szekszárdi Jakó Kft. az együttműködés már konkrét képzésekben is megmutatkozik.

A rendezvényen Csapó Gábor, a Szekszárdi Szakképzési Centrum főigazgatója is előadást tartott. Ő részleteiben mutatta be a Centrum felépítését, kilenc tagintézményét, valamint annak képzési kínálatát.

Csapó Gábor, a Centrum főigazgatója

 

A nyitóképen Dömötör Csaba, a Szekszárdi Szakképzési Centrum kancellárja. 

  
  
© 2019 Szekszárdi Szakképzési Centrum / Minden Jog Fenntartva