Kövess minket:
Eseménynaptár
2019. november
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Összes esemény ›

Főoldal / Hírek / Pillants be az életünkbe! Tagintézményeink nyílt napjai

Pillants be az életünkbe! Tagintézményeink nyílt napjai

2019. október 30.

Amikor elhaladtok egy szakképzőiskola épülete mellett, bizonyára ti is többször – főleg a pályaválasztás, a továbbtanulás közeledtével – felteszitek magatoknak a kérdést, hogy vajon milyen lehet odabent egy óra, milyenek az oktatók, a diákok, milyen élet lehet a falak mögött? Egy iskola a nyílt napjaival, vagy más, a „nagyközönség” számára szervezett pályaorientációs programjaival ad választ ezekre a kérdésekre. Csokorba gyűjtöttük nektek, hogy kilenc tagiskolánkba mely napokon léphettek be. Jól olvastátok: napokon – egy-egy tagiskolánk ugyanis több alkalommal is várja az érdeklődőket, így, ha az egyik időpontról lemaradnál, még mindig van lehetőséged pótolni a látogatást!

Kezdjük a megyeszékhelyen, Szekszárdon található tagiskoláinkkal:

A Szekszárdi SZC Ady Endre Szakképző Iskolája és Kollégiuma november 15-én (pénteken), valamint 2020. január 10-én (pénteken) vár titeket nyílt napokkal.

A Szekszárdi SZC Bezerédj István Szakképző Iskolája 2019. november 23-án (szombaton) interaktív szakmabemutatóval, december 6-án (pénteken) bemutató órákkal és tájékoztatóval vár titeket.

A Szekszárdi SZC Vendéglátó Szakképző Iskolája három alkalmat biztosít arra, hogy benézzetek a kulisszák mögé. Az első, 2019. november 14. (csütörtök), majd december 7. (szombat), emellett 2020. január 10-én (pénteken) nyitott tanórákkal várnak titeket. Mindhárom alkalommal vezetői tájékoztató is lesz.

Most elhagyjuk Szekszárdot és irány Paks! A Szekszárdi SZC I. István Szakképző Iskolájában 2020. január 7-én (kedden) lesz nyílt nap.

Ha pedig Dunaföldváron, Magyar László tagintézményünkben vennétek részt pályaorientációs rendezvényen, akkor két időpontból is választhattok. A Szekszárdi SZC Magyar László Szakképző Iskolájában 2019. november 19-én (kedden), valamint december 3-án (szintén kedden) lesznek a nyílt napok.

Lássuk, mi a kínálat Tamásiban! A Szekszárdi SZC Vályi Péter Szakképző Iskolája és Kollégiuma négy időpontból választhattok, melyek a következők: 2019. november 21-22-én (csütörtökön és pénteken) nyílt nap, december 6-án (pénteken) Pályaorientációs nap vár rátok, míg a következő év elején, január 10-én (pénteken) újfent nyílt nap.

Dombóváron két tagiskolánk van, akik szintén több időpontban várják az érdeklődőket. A Szekszárdi SZC Apáczai Csere János Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma 2019. november 7-én (csütörtökön) a nagysikerű és legendás versenyével a Tízpróba vetélkedővel vár titeket, másnap pedig, november 8-án (pénteken) beiskolázási szülői értekezlettel. Két nyílt napjuk is lesz, az egyik 2019. november 19-én (kedden), míg a másik november 26-án (kedden).

A Szekszárdi SZC Esterházy Miklós Szakképző Iskolája és Kollégiuma november 12-én (kedden) nyílt nappal várja az érdeklődőket, egy hónappal később, december 12-én (csütörtökön) pedig egy remek kis kreatív műhellyel, 2020. január 14-én (kedden) pedig egy nyitott műhely elnevezésű rendezvénnyel.

Végül, de nem utolsó sorban következzék a Perczelek városa, Bonyhád. A Szekszárdi SZC Perczel Mór Szakképző Iskolája és Kollégiuma november 28-án (csütörtökön), valamint január 10-én (pénteken) vár titeket nyílt nappal.

Ne feledd, ha kérdésed van, azzal nem szükséges megvárnod valamelyik nyílt napot! Keresd bátran az iskolákat a megadott elérhetőségek egyikén: http://www.szekszardiszc.hu/tagintezmenyeink

Bízunk benne, hogy felkeltettük az érdeklődésedet és a közeljövőben valamely tagintézményünk leendő diákjaként is köszönthetünk majd téged!

 

  
  
© 2019 Szekszárdi Szakképzési Centrum / Minden Jog Fenntartva