Kövess minket:
Eseménynaptár
2019. december
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Összes esemény ›

Főoldal / Hírek / Ez a mi napunk – bemutatkoznak a Centrum tagintézményei

Ez a mi napunk – bemutatkoznak a Centrum tagintézményei

2019. november 12.

Több száz általános iskolás, rengeteg interaktív program – távirati stílusban talán így lehetne a legjobban összefoglalni, hogy miről is szól a Jövőd Záloga Pályaválasztási Kiállítás első napja, amely egyben a Szekszárdi Szakképzési Centrum napja is.

 

3d nyomtatás, robotok, mézeskalács készítés és számos interaktív, kreatív program. Ahogy arról egy korábbi cikkünkben is beszámoltunk, november 12-én, kedden a Szekszárdi Szakképzési Centrum napjával elindult a 2019-es Jövőd záloga Pályaválasztási Kiállítás a szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központban.

Tolna megye legnagyobb pályaorientációs rendezvényére már az első napon szép számmal érkeztek általános iskolások, alsósok és felsősök egyaránt, hiszen a XXI. században már nem túlzás kijelenteni, a pályaválasztás, a pályaorientáció a hetedik-nyolcadik osztálynál sokkal korábban kezdődik.

Negyedik, ötödik és hatodik osztályosokat is hívtunk a rendezvényre, mert azt gondolom, a szakmák világával, a szakmatanulással való megismerkedést nem lehet elég korán kezdeni. – mondta Csapó Gábor, a Szekszárdi Szakképzési Centrum főigazgatója, aki hozzáfűzte, örömteljes, hogy ilyen sok általános iskolás részt vesz a rendezvényen, ahogy az is, hogy a Centrum mind a kilenc tagiskolája meg tudja mutatni a jövő évi képzési kínálatát.  Persze nemcsak a képzési palettáról szóló szórólapokat osztjuk, hanem interaktív játékokkal, emellett az összes érzékszervre ható, szórakoztató és megélhető programokkal készültünk. - tette hozzá Csapó Gábor. 

A Jövőd Záloga Pályaválasztási Kiállítás november 13-án az érettségi után képzésekkel folytatódik.

 

 

Kapcsolódó képgaléria

  
  
© 2019 Szekszárdi Szakképzési Centrum / Minden Jog Fenntartva