Kövess minket:
Eseménynaptár
2019. november
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Összes esemény ›

Főoldal / Iskolánk / Alapítványunk

Alapítványunk

„Tamási Szakképzéséért” Alapítvány

A Vályi Péter Szakképző Iskola mellett működő „Tamási Szakképzéséért” Alapítvány egy 1994 óta folyamatosan aktív közhasznú szervezet. Az alapítvány létrehozásának célja, hogy a város és a vonzáskörzetéhez tartozó települések állampolgárai szakképzésének fejlesztését, szakmai átképzését, az új képzési tevékenységek kialakítását elősegítse. Az ehhez szükséges tárgyi és szellemi erőforrásokat és feltételeket fejlessze. Támogassa a szociálisan, vagy egyéb módon rászoruló személyek képzésbe történő bekapcsolódását, tanulását, átképzését.

Mindemellett gondoskodik a tehetséggondozó és felzárkóztató pedagógiai tevékenységek támogatásáról, biztosítja a felnőttoktatás és átképzés feltételeinek bővítését is.

Az alapítvány városi önkormányzati források bevonásával, külön szabályozás szerint, támogatja a helyi illetőségű tanulók szakképzési tanulmányait a Vályiban!

Az alapítvány kuratóriuma:

Felügyelő bizottsága:

Az alapítvány a célcsoportok számára az oktató-nevelő munkával, szakmai képzéssel és továbbképzéssel kapcsolatos, illetve társadalmi integrációt segítő rendezvényeket szervez. Szorosan együttműködik a Vályi Péter Szakképző Iskolával és Kollégiummal, támogatva az iskola azon törekvéseit, amelyek hátránykezelésre, hátránykompenzációra irányulnak. Folyamatosan segíti az olyan közösségi tevékenységeket, amelyek nem tartoznak az iskola alaptevékenységébe, de az oktatási-nevelési tevékenységet szolgálják.

Rendszeresen támogatja az alábbi tevékenységeket:

Kérjük, hogy adója 1%-ával támogassa a „Tamási Szakképzéséért” Alapítványt, segítve ezzel a fent kitűzött céljaink elérését, a tervezett tevékenységeink megvalósítását!

Adószámunk: 18852709-1-17

Köszönettel:
Vida Lajos, a kuratórium elnöke

  
  
© 2019 Szekszárdi Szakképzési Centrum / Minden Jog Fenntartva