Tripla vagy semmi!

A tanév vége felé a számvetés ideje is időszerű. Iskolánk kollégiumának labdarúgó csapata hagyományosan három kollégiumi kupára nevezett, és célul tűzték ki, hogy a 2016. évihez hasonló sikert akarnak elérni, tehát: ahány kupában neveznek, annyit meg is szeretnének nyerni.

– A nyitány a dombóvári Télapó Kupával, a decemberi 9 csapatos, három megyés tornával indult – mesélte a srácok edzője, Bakó Béla. – A három csoport győztese találkozott a döntőben. Tolna megyét itt egyedüliként a Vályi kollégistái képviselték, és jó játékkal meg is nyerték a kupát. A tavaszi szezon a gyönki Káspári János Emléktornával kezdődött. Mindig kiemelkedően színvonalas, mert megyénk  nagy gimnáziumai is képviseltetik magukat. A négyes csoportból első helyezettként jutottunk a döntőbe, ahol a bonyhádi Petőfi S. Evangélikus Gimnázium játszottunk.Velük minden évben rangadót játszunk, és idén mi voltunk ismét a jobbak. Már csak a szekszárdi Ady Kupára kellett koncentrálnunk! Nehezítette a helyzetünket, hogy a hétvégi bajnoki meccseken néhányan megsérültek. Négyen nem voltak 100 %-os állapotban. Ez az első mérkőzésen nagyon meglátszott ,2:2 lett az eredmény. Innentől összekapta magát a csapat és magabiztos, látványos játékkal minden ellenfelét legyőzve lett kupagyőztes. Összegezve a három torna eredményeit: 14 mérkőzésen 39:9-es gólarány, 12 győzelem, 2 döntetlen született.Veszprémi Ricsi háromszoros gólkirály, Koch Robi Gyönkön a legjobb kapus, Dein Attila Szekszárdon a legjobb mezőnyjátékos címet is kiérdemelte. Nemcsak csapatként, hanem egyénileg is kiemelkedőt nyújtottak a  fiúk! Köszönöm minden csapattagnak a kiemelkedő teljesítményt, a példaértékű hozzáállást! A CÉL teljesítve! Nagyon büszke  vagyok Rátok!

Csapattagok: Veszprémi Richárd, Dein Attila, Horváth László, Koch Róbert, Györe Nándor, Kicska Richárd, Orsós Benjamin, Mátyás László, Pusztai Csaba, Witzl Máté.

Szintén kedvelheted...