14. kalandőrület

A Vályi Péter Szakképző Iskola és Kollégium 2005. februárjában, az iskola fennállásának 50. évfordulója alkalmából egy különleges játékot szervezett. A nagy sikerre való tekintettel a játék azóta is folytatódik, így 2018 márciusában ismét szeretettel várjuk a régi és új játékosokat!

A játék keretében a résztvevő csapatoknak leleményes, logikai és vicces feladatokat kell megoldaniuk rendhagyó módon.

A játék egy kalandos, izgalmas nyomozás, melynek során a csapatok minden egyes feladat megfejtésével egy lépéssel közelebb kerülnek a kincsesláda rejtekéhez.

A játékba benevezett csapatok a szervező operátor irodával az interneten keresztül tarthatják a kapcsolatot, míg a feladatok és a különböző, előrejutást segítő információk elektronikus úton jutnak el hozzájuk. A feladatok megoldásakor a csapatok saját lakókörnyezetükben játszanak, ez azt jelenti, hogy a játék során vannak olyan feladatok is, melyek megoldásához ki kell mozdulni a szobából, tanteremből és lakóhelyükön kell begyűjteniük a kincsesláda megszerzéséhez szükséges eszközöket, információkat. Előfordulhat, hogy a feladatok megoldása anyagi ráfordítást igényel (pl. tojásrántotta készítése, palacsintasütés, alapanyagok megvásárlása stb.)

Ebben a különleges játékban az első feladattól kezdve ketyeg a vekker, minden csapat egy időben, élőben játszik. A kincsesláda azé, aki leghamarabb megtalálja!

A játék 2018. március 22-én 12:00 órakor kezdődik és március 23-án 12:00 óráig tart, tehát 24 óra non-stop szórakozás, kaland vár mindazokra, akik kíváncsiak rá, hogy mekkora nyereményt rejt a kincsesláda.
A nem mindennapi kihívásra 6 fős csapatok jelentkezhetnek. A csapat tagjai a játék során bárkinek, bárminek a segítségét igénybe vehetik, sőt az a jó, ha egy-egy csapat mögött lelkes, nagyszámú háttércsapat is dolgozik (a háttércsapatnak nem minden kaland során jut feladat).

A játék nevezési díja csapatonként 4000 forint. Minden csapat nevezési díja a kincses ládába kerül, vagyis a beérkezett nevezési díjak összege lesz a játék nyereménye. Amennyiben a befizetésről számlát kér az iskola, azt kérjük, hogy előre jelezzék.

A mellékelt nevezési lapot kérjük, hogy legkésőbb 2018. március 2-ig levélben vagy e-mailben visszaküldeni szíveskedjenek. A jelentkezett csapatok a nevezési lapon megadott kommunikációs
e-mail címükre kapják meg azt a számlaszámot, amelyre a nevezési díjat, azaz a 4000 forintot
2018. március 16-ig át kell utalniuk. A nevezési lap letölthető itt!

A csapatnak minden esetben kötelező megadnia olyan felnőtt személy nevét és elérhetőségét, aki a játék ideje alatt végig (éjjel-nappal, 24 órában) a csapat mellett van. Amennyiben a csapat az iskolából játszik, akkor ennek a személynek az iskola egy pedagógusának kell lennie. Amennyiben otthonról (vagy más helyszínről) játszotok, akkor egyik csapattársatok szülője is lehet a felügyelő felnőtt. Ezt a játék közben bármikor jogunk van ellenőrizni! Ezen szabály megszegése a csapat azonnali kizárását vonja maga után!

Egy iskolából (tagintézményenként) maximum két csapat nevezhet! A nevezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk.

Kérem, hogy e különleges játék lehetőségét ismertessék meg az iskola diákjaival és vegyenek részt a játékban, amelyhez sok szerencsét és izgalmas kalandozást kívánunk!

Bármi problémájuk, megjegyzésük, véleményük, kérdésük merülne fel, akkor kérem, hogy keressék az operátorokat a

06 (70) 230 31 40

06 (30) 221 46 37

telefonszámok egyikén, vagy írjanak levelet a kolozs.levente@valyipeter.szekszardiszc.hu címre.

 

 

Előre is jó kalandozást kívánunk!

Tisztelettel:

 

 

……………………………………..                                         ……………………………………..

Vida Lajos                                                        Kolozs Levente

igazgató                                                                 szervező

Tamási, 2018.

Szintén kedvelheted...