Kitüntették a Vályi iskolatitkárát

Babodi Márta a Vályi Péter Szakképző Iskola iskolatitkáraként feladatait közel 25 éve magas színvonalon, széleskörű tapasztalattal végzi.

Tősgyökeres tamási, általános és középiskolás tanulmányait is itt végezte. A Vályi Péter Szakképző Iskola iskolatitkáraként feladatait közel 25 éve magas színvonalon, széleskörű tapasztalattal végzi. Feladatai közé tartozik az intézmény ügyvitelének, iratkezelésének és tanügyi nyilvántartásainak vezetése, döntés-előkészítő feladatok ellátása a kiadási kötelezettségvállalások nyilvántartása, vezetése, kezelése. Munkája elvégzésében mindig felelősségteljes, szakszerű és pontos. Közreműködik az oktatási intézmény kapcsolattartási feladatainak ellátásában, a felmerülő tájékoztatási és protokoll-szervezési feladatok végzésében is mindig számíthat rá az iskolavezetés.
A pedagógusok és az iskola egyéb alkalmazottai, a tanulók és a szülők mindennapi és úgymond ügyes-¬bajos dolgait mindig készségen intézi, szervezi és megoldja. Empatikus, segítőkész személyisége által közvetlen kapcsolatot képes teremteni az iskolát felkereső ügyfelekkel. Szakmai vizsgák jegyzőjeként a vizsgák előkészítésében, lebonyolításában és dokumentálásában is megbízható, precíz munkát végez, ugyanez a precizitás jellemzi akkor is, amikor az éves statisztikai jelentéseket készíti el. Szakmai felkészültségét és tapasztalatait jól kamatoztatja a szakképzési integrációs szervezeti működésben és mindig segíti új munkatársait is a beilleszkedésében, feladataik ellátásában.

Kitüntetéséhez szeretettel gratulálunk!

 

Szintén kedvelheted...