Ideiglenes felvételi jegyzék

Kedves Szülők és leendő Tanulóink!

A 2017/2018. tanévre jelentkezett 8. osztályos felvételizők ideiglenes felvételi jegyzéket a 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet értelmében készítettük el.

A nyilvánosságra hozott jegyzékben a jelentkező az oktatási azonosító számával szerepel, egyéb személyes adatai nélkül. Ha a Jelentkezési lapon a jelentkező kérte, hogy a felvételi jegyzékben jelige alkalmazásával szerepeltessük, akkor a jeligéjét tüntettük fel.

A sorrendet tagozatkódonként elkülönítve közöljük. Az egyes tagozatkódok listájában mindenki szerepel, aki az adott ágazat/szakma tagozatkódját akár első, akár második, akár harmadik stb. helyen megjelölte.

  1. március 16-17-án lehetőségük van a Tanulói adatlapok módosítására az általános iskolában. Lehetőség van arra, hogy a meglévő sorrendiségen változtassanak, illetve arra is, hogy a Tanulói adatlapon már szereplő intézmény(ek) esetében új képzési típust jelöljenek meg és ezt követően határozzák meg újra a sorrendet.
  2. április 26. A középfokú iskolák megküldik a felvételről vagy az elutasításról szóló értesítést a jelentkezőknek és az általános iskoláknak.

Szintén kedvelheted...